Om Os

Klinik Pax i Hjallerup

Velkommen til Klinik Pax i Hjallerup – en top professionel klinik for fodpleje, ansigtsbehandlinger, massage, akupunktur, farvning af vipper og bryn, makeup, spaterapi og meget meget mere… Klinik Pax i Hjallerup er en eksklusiv og prisvenlig klinik med luksuriøse behandlinger og prisvindende eksklusive hudplejeprodukter af den højeste kvalitet.

Velkommen indenfor hos Klinik Pax! Vi byder dig indenfor til en vidunderlig oase af innovation, kvalitet og ren luksus.


Personalet

Vores dygtige lægeeksaminerede behandlere opfylder højeste uddannelseskrav indenfor for branchen.

Både vores uddannede behandlere og vores elever i mesterlære, brænder for sine kunder og dette vil du kunne mærke lige så snart du træder indenfor hos Klinik Pax!

Du kan forvente af os, at vi altid vil levere et højt serviceniveau, høj faglighed og en høj kundetilfredshed, og vi glæder os rigtig meget til at tage godt imod dig i vores dejlige klinik.

Mette Hviid

Mette Hviid

Behandler

Ditte Louise Nielsen

Ditte Louise Nielsen

Behandler


Huset udefra

Behandlerrum

Hotstone massage

Behandlerrum Mørk

Disken

Produkter

Ansigtsbehandling

Spabad

Faciliteter og beliggenhed

Vores klinik er centralt beliggende på Søndergade 33 i Hjallerup, og har domicil i en flot præmieret patriciervilla der hedder Villa Pax. Klinikkens omgivelser er på 290 m², og er top moderne, luksuriøs og afstressende, og byder på både oplevelse og forkælelse ud over det sædvanlige. Vores faciliteter benyttes også af Innowell.net, der er en online-skole for wellness- og sundhedsuddannelser og kursus. Innowell.net benytter blandt andet vores faciliteter til undervisning og elevbehandlinger, når de studerende f.eks. skal træne til deres forestående eksamen. Derudover har webshoppen Danbeauty.dk showroom hos Klinik Pax, hvor man f.eks. kan hente professionel vejledning omkring køb af hudplejeprodukter, få vareprøver m.m.