Fodpleje

– fordi dine fødder skal holde hele livet

Fodpleje hos Klinik Pax får dig til at svæve!

Vores fodplejebehandlinger er professionelt udført af Lægeeksaminerede Fodplejere. Til alle fodplejebehandlinger benyttes professionelle og eksklusive hudplejeprodukter fra Yards, og alle behandlinger indledes med et eksklusivt spabad efterfulgt af en professionel journalføring. Der kan tilkøbes en smuk kvalitetsneglelak til kun 249,-, fransk lak til kun 299,- eller langtidsholdbar UV-Geleneglelak til kun 349,- i forbindelse med vores fodplejebehandlinger. Husk tidsbestilling til dette. Se vores behandlingsprogram herunder.
Klinisk Fodpleje | 399,-Fodanalyse, fodbad, fjernelse af hård hud, klipning af negle, oprensning af negle og fodcreme. Velegnet til vedligeholdelse og almen pleje. 30 min.
Luksus Klinisk Fodpleje | 499,-Fodanalyse, spafodbad, fjernelse af hård hud og evt. ligtorne, klipning af negle, oprensning af negl, fodcreme og luksuriøs fod- og ankelmassage. Velegnet til meget hård hud, ligtorne, negleforandringer, svamp eller andre fodlidelser der har behov for intensiv pleje. 50 min.
Regenererende Fodpleje og Paraffin Håndmaske (2-i-1) | 549,-Fodanalyse, spafodbad, luksuriøs peeling af underben, ankler og fødder, klipning af negle, oprensning af negle, eksklusiv neglepleje, fjernelse af hård hud, genopbyggende og nærende luksuriøs fodmaske, vidunderlig fod-, ankel og underbensmassage med let zoneterapi. Luksus fodpleje der er særlig velegnet til tørre fødder og hænder, samt til almen vedligeholdelse og pleje af hænder og fødder 60 min.
Smertefri Neglebøjle | 249,-Innovativ smertefri neglebøjle til såvel intensiv forebyggelse eller behandling af nedgroede negle.