Kropsbehandling

– luksus og forkælelse fra top til tå!

Forkæl din krop

Prøv vores eksklusive kropsbehandlinger, og oplev hvor dejligt det er at have en velplejet krop, der dufter dejligt, er silkeblød, smuk naturlig solbrun, behandlet for appelsinhud m.m. Læs mere om vores eksklusive kropsbehandlinger herunder.
Body Upgrade (4-i-1) | 549,-4-i-1 intensiv kropsbehandling der både behandler appelsinhud, slanker, opstrammer og blødgør huden. Behandlingen starter med en blid kropspeeling (skrub). Herefter følger en intensiv ampulbehandling efterfulgt af en drænende og slankende anti-cellulite kropsmassage, der afsluttes med en Body Wrap (kropsindpakning) og opstrammende emulsion. Slanker, udskiller affaldsstoffer, opstrammer og blødgør huden. Straksresultater i verdensklasse! 60 min.
Professionel Spraytan | Hel krop: 299,- | Halv krop: 249,-Få en smuk ensartet sommerbrun hudfarve uden at udsætte kroppen for solens farlige stråler. Farven håndsprayes for et professionelt, ensartet og smukt resultat. Et sundt og sikkert alternativ til at holde sin hud smuk solbrun, silkeblød og med en virkelig flot glød. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige allergitestede farvenuancer, så man sikrer at matche personlig smag og hudtone.