Massage

– et professionelt massageprogram for krop og sjæl

Spændinger forsvinder og roen indfinder sig igen.

Tag en pause fra en hektisk hverdag og forkæl dig selv en med professionel massage. Hos Klinik Pax vil du opleve de bedste rammer for en rigtig dejlig og professionel massage i rolige og smukke omgivelser med terapeuttisk musik. Til alle massager kan der tilkøbes en eksklusiv tørbørstning (tørpeeling) til kun 249,- Husk tidsbestilling til dette.
Klinisk Kropsmassage | 549,-En komplet og dybdegående klinisk kropsmassage til intensiv behandling af infiltrationer, muskelspændinger, belastningsskader, samt smerter i fx hoved, ryg, skulder, nakke, arme, lænd og ben m.m. 60 min.
Ryg- og skuldermassage | 449,-En komplet og dybdegående klinisk massage på nakke, skulder og ryg til intensiv behandling af infiltrationer, muskelspændinger, belastningsskader og smerter i fx nakke, skulder og ryg. 40 min.
Ansigt, nakke og hovedbundsmassage | 399,-En terapeutisk og afstressende akupressur-massage, hvor hele ansigtet, nakke og hovedbunden masseres blidt. Velegnet til afstresning, spændingshovedpine, spændinger i kæben m.m. 30 min.
HotStone kropsmassage | 599,-Luksuriøs, blid og terapeutisk kropsmassage med varme lavasten og fugtgivende lavendelolie. Virker meget afstressende og afslappende på både krop og sind. En blid massageform for total oplevelse af luksus og velvære. 60 min.